Диагностика 

Центр зору

Офтальмолог, це лікар, який обстежує очне дно, сітківку і лікує захворювання очей. Сама офтальмологія є областю медицини, яка вивчає очне дно, будова очі, анатомію, фізіологію, існуючі очні недуги. Спеціаліст в галузі офтальмології розробляє різні методи лікування і профілактики недуг, які можуть з’явитися не тільки у дорослих, але у дітей. На жаль, сьогодні з самого раннього віку малята стрімко втрачають зір. Вчені до цих пір на 100 відсотків не можуть визначити з чим же це пов’язано. Тепер у віці 1 місяця дитини потрібно показувати лікареві, щоб він чітко сформулював чи існують проблеми із зором у дитини і наскільки вони серйозні.

Лікування профілактика очних хвороб.

Зазвичай фахівець, який займається лікуванням очних хвороб проводить і профілактику з пацієнтом, який схильний до недугам очей по спадкової лінії. Також далі лікар розповідає пацієнту про те, що якщо консервативні способи жодним чином не допомагають, то, найімовірніше, доведеться вдатися до хірургічних методів лікування. Так, наприклад, косоокість — це саме той недуга, який довго вважався невиліковним. Сьогодні його можна виправити за допомогою спеціального апарату, вправ, які призначає лікар. У крайніх випадках використовується хірургія, що дає стовідсотково позитивний ефект. Якщо хочеться отримати більш детальну інформацію про цю хворобу і методи її лікування, то завжди можна звертатися на сайт медичного центру, який надає послуги та консультації офтальмолога яку можна отримати на сайті http://oculus.lviv.ua/areas/ophthalmology/.

Нерідко дітям призначають в якості профілактики спеціалізовані вправи, які допомагають тренувати очні м’язи. Звертаючись до клініки кожен, пацієнт отримує індивідуальний підхід до лікування того чи іншого захворювання. При хронічних недугах потрібне постійне і послідовне спостереження за станом здоров’я за допомогою фахівця. Тільки так можна зберегти зору на довгі роки.

 

Related posts